Beste klanten,

 

Peter Meijer, monteur en eigenaar van ESPM is ons helaas ontvallen, hierdoor zijn we genoodzaakt na 35 jaar de stekker uit ESPM te trekken. Alle klanten die ooit iets hebben laten repareren bij ons aan de Europalaan, Hoevelakenstraat of Riethovenerf hartelijk dank dat wij u van dienst konden zijn 🙂

 

Wij hebben nog diverse ongerepareerde apparaten aangetroffen in de werkplaats. Mocht u nog iets hebben staan en het willen komen halen, bel dan aub met 06-21978335. Wij bewaren alles 6 maanden, gerekend met terugwerkende kracht vanaf 1 april 2020. Alle niet opgehaalde apparaten die op 1 oktober 2020 nog bij ons staan gaan naar de sloop. U kunt er dan geen aanspraak meer op maken.

 

Voor alle reparatieverzoeken willen we u graag doorverwijzen naar onze collega Electro World (Frans Smits) in Loon op Zand (0416-365252 & 06-54958775)

 

Groeten, Bart

De geschiedenis van E.S.P.M.

Elektro Service Peter Meijer is in 1985 begonnen als hobbybedrijf in een keldertje aan de Europalaan (Tilburg west wandelbos). Hier werden voornamelijk voor buurtbewoners kleine technische mankementen opgelost aan defecte apparatuur. 3 Jaar later verhuisden wij naar de nieuwbouwwijk reeshof, in het uiterst westen van Tilburg. Hier kwamen wij te zitten aan de Hoevelakenstraat 45. Vanaf dit moment werd reparatie ook mogelijk voor mensen uit de gehele stad en omgeving. Sinds 1998 zijn wij gevestigd in een ruimere studio aan het Riethovenerf 10 (tevens reeshof) en hebben wij hier een gespecialiseerde werkplaats kunnen inrichten. Door vele cursussen blijven wij op de hoogte van de nieuwste (reparatie)technieken en trends. Wij zijn altijd geweest, en zullen ook altijd een eenmanszaak blijven om u, de klant, te voorzien van de beste, snelste en goedkoopst mogelijke service!  

 

Eigenaar Peter Meijer

Mijn passie voor het repareren van electronica is ontstaan begin jaren 70 van de vorige eeuw. Rond deze tijd begint mijn technische kennis zich te ontwikkelen door mijn baan als televisiespecialist bij Philips (toen nog de grootste) in Eindhoven. Hier heb ik gedurende 5 jaar gewerkt in de TV servicewerkplaats. Door het volgen van vele scholingen en cursussen ben ik gepromoveerd naar een functie op het Amerikaans TV lab waar wij onderzoek deden naar nieuwe technieken op audio en video gebied. Sinds 1986 ben ik bij een tv winkel (Elektro Copal) de Technische dienst gaan runnen tot 1997 waarna ik mij volledig aan ESPM ben gaan bezig houden.

 

ESPM is een erkend leerbedrijf! 

Wij vinden het belangrijk dat elk bedrijf een maatschappelijke functie vervult in de samenleving. Ons bedrijf is een rustige en geschikte omgeving voor leerlingen van de Vakschool en/of met een leerbeperking of immigratie achtergrond. Wij geven al 10 jaar lang deze leerlingen een kans om zich door middel van een stage beter voor te bereiden op een praktische werkomgeving. Dit heeft er al toe geleid dat vele leerlingen inmiddels een prima vaste baan hebben.